Over Lagretto.

Lagretto is dé totaalleverancier op het gebied van bedrijfs- en sportkleding.

Wij bedienen een brede klantenkring, variërend van bedrijven en particulieren tot muziekverenigingen, sportclubs en dansverenigingen. Met een landelijke dekking en een uitgebreide showroom waar al onze kleding te bewonderen is, bieden wij een goede service. Bovendien beschikken we over eigen ateliers. Indien gewenst komt een kleermaker naar uw locatie om uw medewerkers op te meten, want maatwerk behoort eveneens tot onze specialiteit

De Pijlers van ons bedrijf

Onze uniformen zijn oa ontworpen met het oog op prestaties en biedt bewegingsvrijheid en comfort

Wij geloven dat uniformen ook stijlvol moeten zijn, daarom bieden wij een breed scala aan modellen en designs.

Onze uniformen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik.

Onze werkwijze

Bij uw eerste aanvraag streven wij ernaar een nauwkeurige offerte te bieden op basis van de informatie die u ons verstrekt. Aangezien wij geen standaard kleding leveren en de uitvoering van de modellen volledig naar de wensen of ideeën van de klant wordt gedaan, hanteren wij geen vaste prijzen. Elk project wordt apart geoffreerd.

Als u besluit ons de opdracht te gunnen na ontvangst van de offerte, zullen wij – indien overeengekomen – een eerste model van uw nieuwe uniform produceren. Dit volledige voortraject, inclusief het snijden van de verschillende maten, wordt in Nederland voorbereid en uitgevoerd. Voor de uiteindelijke productie hebben we een atelier in het buitenland die de uniformen vakbekwaam monteert.

Lagretto is dé totaalleverancier op het gebied van bedrijfs- en sportkleding.

Onze Service

Wij hechten grote waarde aan een uitstekende klantgerichtheid. Iedereen verdient immers een zorgvuldige behandeling en een persoonlijke benadering. Onze klantgerichte aanpak omvat vriendelijkheid, oprechte interesse, het nemen van de tijd voor onze klanten en het nakomen van onze beloften. Bovendien verstrekken wij heldere en accurate informatie.

Kwaliteit is voor ons meer dan slechts een woord; het staat gelijk aan het voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Het team van Lagretto hanteert strikte normen van het ambachtelijke vak. Onze visie is dat kleding niet alleen mooi moet zijn bij aanschaf, maar ook blijvend mooi moet blijven. Lagretto biedt daarom kwaliteit die wij kunnen waarborgen.

Lagretto---Uniformen---Over-ons---Showroom1

Dit realiseren wij door gebruik te maken van hoogwaardige stoffen en vakbekwame professionals, van de snijzaal tot het atelier. Voel de materialen, zie de zorgvuldigheid waarmee elk kledingstuk wordt vervaardigd

Onze collecties zijn duurzaam en blijvend. Wij garanderen kledingstukken die langdurig gedragen en bewaard kunnen worden. Tijdens het productieproces combineren we traditioneel vakmanschap met geavanceerde technologieën. Dankzij digitale precisie bij het patroonontwerp behouden onze kledingstukken hun perfecte pasvorm. Dit alles met één doel voor ogen: topkwaliteit!

Geschiedenis Hoarse Fashion - Lagretto.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo,
Kunnen we u ergens mee helpen?