Smoking

Tijdloze Klasse: Smokings die Stijl en Verfijning Omarmen

WIJ VERHUREN SMOKINGS VOOR GALA

Wij verhuren smokings en aanverwante artikelen om van uw gala een geslaagd festijn te maken. Ga hiervoor naar de website www.i-smoking.nl

Interesse in een smoking?

Een smoking voor het gala

Bij ons kunt u de perfecte smoking, jacquet of rokkostuum passen. Wij nemen de maten zorgvuldig op en registreren alle details. Uw reservering wordt definitief nadat u het verhuurbedrag heeft voldaan. Een dag voor uw evenement kunt u de gehuurde kleding ophalen (de borg wordt contant betaald). De dag nadat u het heeft gebruik kunt u het bij ons terugbrengen. Bij een onbeschadigde smoking ontvangt u de borg terug.

Voor het huren van smokings en gerelateerde items voor uw gala verwijzen wij u naar onze website www.i-smoking.nl. Als u op zoek bent naar een op maat gemaakte smoking, neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Onze uitvaartkleding straalt elegantie uit en is geschikt voor elke afscheidsceremonie.

Wij begrijpen het belang van respectvolle kleding tijdens een uitvaart en zorgen ervoor dat onze ontwerpen aan deze waarde voldoen.

Onze uitvaartkleding is niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel, zodat u zich tijdens deze emotionele momenten op uw gemak voelt.

Een aantal voorbeelden van smokings

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo,
Kunnen we u ergens mee helpen?