Uitvaart mantels

Eerbied in elk detail, in dienst van herinneringen

Op momenten van verdriet en afscheid is het belangrijk om er gepast uit te zien.

Lagretto biedt uitvaart kleding die zowel stijlvol als respectvol is.

Wij specialiseren ons in het leveren en ontwikkelen van elegante en hoogwaardige mantels en accessoires voor uitvaart- en overheidsdiensten

Interesse in een uitvaart mantel?

Lagretto presenteert

een uitgebreide selectie stijlvolle en kwalitatieve mantels die toegankelijk zijn in prijs. Onze mantels bieden de door u gewenste uitstraling en hoogste kwaliteit, waardoor ze jarenlang draagplezier garanderen.

Als klant heeft u de mogelijkheid om onze modellen voor zowel dames als heren, van klassiek tot modern, zelf samen te stellen in diverse kleurstellingen. Lagretto levert mantels vervaardigd uit hoogwaardige Europese stoffen, zoals blends van 45/55% wol/polyester, 100% wol, 90/10% wol/alpaca, allen behandeld met een waterafstotende coating.

Wij staan klaar om u en uw organisatie te assisteren bij het vinden van de perfecte kleding. Ontdek de mogelijkheden en verkrijg meer informatie door contact met ons op te nemen via ons contactformulier

Onze uitvaartkleding straalt elegantie uit en is geschikt voor elke afscheidsceremonie.

Wij begrijpen het belang van respectvolle kleding tijdens een uitvaart en zorgen ervoor dat onze ontwerpen aan deze waarde voldoen.

Onze uitvaartkleding is niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel, zodat u zich tijdens deze emotionele momenten op uw gemak voelt.

Een aantal voorbeelden van uitvaart kleding

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo,
Kunnen we u ergens mee helpen?